miercuri, 22 iulie 2015

Șuncuiuș - Jud. Bihor

Șuncuiuș - localitate situată în județul Bihor - la poalele Munților Pădurea Craiului, pe cursul râului Crișul Repede.
Localitatea este renumită pentru traseele marcate, care se pot face de orice doritor de drumeție ori excursionist/turist care dorește să vadă și să simtă natura de aproape. Pentru cei care se vor deplasa și prin pădure recomand spray anti-căpușe - vă dați cu el tot pe la 2-3 ore o dată în zonele cu piele descoperită. Dacă se poate purtați pantaloni lungi să nu vă zgâriați ori urzicați.

Câteva poze din localitate: 

Dacă doriți să vă cazați - Pensiunea Perla Albastră este propunerea mea. Este deschisă vara, iar în extra-sezon pe weekenduri dacă au suficienți clienți, Personalul este prietenos și atmosfera e una plăcută. Câte poze:
Nu trebuie să vă luați multă mâncare cu voi, căci este un magazin chiar peste drum de Perla - de unde vă puteți procura una-alta :)


Ori desigur vă puteți petrece noaptea cu cortul pe malul Crișului Repede între Șuncuiuș și Vadu Crișului sau pe platou... ori la Peștera Unguru Mare... alegerea locației vă aparține. Câteva idei:

Ei bine, dacă am reușit să vă trezesc interesul, distracție plăcută vă doresc!

P.S. Urmează să pun câteva trasee din zonă pe care le-am făcut.

O seară liniștită!
A.B.Androne

Un comentariu:

  1. Un loc foarte frumos si accesibil. Reprezinta cu adevarat frumusetea naturala a tarii noastre. Recomand cu caldura. Multumesc Bea pentru excursie, a fost extraordinara! Pupici:*

    RăspundețiȘtergere